Uncategorized

Prajitura de Paste cu morcovi si ananas

1. Preincalziti cuptorul la 190 de grade. Puneti zaharul, ouale, uleiul si vanilia intr-un bol si mixati pentru cateva minute pana la omogenizare.

2. Cerneti faina si scortisoara. Adaugati nuca de cocos, morcovul si ananasul. Amestecati usor. Impartiti compozitia in doua tavi rotunde, tapetate cu hartie de copt. Coaceti-le pentru 30 de minute, pana cresc si se indeparteaza de marginile tavilor. Scoateti-le din cuptor si lasati blaturile sa se raceasca pe un platou.

3. Pentru umplutura: Mixati branza mascarponne cu vanilia si zaharul.

4. Taiati fiecare blat in jumatate, pe orizontala. Puneti baza prajiturii pe un platou si intindeti 4 linguri de crema de lamaie pe deasupra. Asezati celalalt blat, apoi intindeti jumatate din crema de mascarpone. Repetati procedura cu celelalte blaturi si decorati cu oua de zahar sau bomboane decorative.

Poza principala

rexfeatures_1324361n_mica.jpg

300 g zahar
3 oua
300 ml ulei de floarea-soarelui
1 lingurita extract de vanilie
300 g faina cu agent de crestere, cernuta
2 lingurite scortisoara
60 g fulgi de nuca de cocos
125 g morcovi, curatati si rasi
250 g ananas conservat, scurs si zdrobit in blender
Pentru umplutura si decor:
500 g branza mascarpone
1 lingura extract de vanilie
60 g zahar
8 linguri crema de lamaie
o mana de oua de zahar/bomboane

Iata o idee pentru un desert spectaculos de Paste.
Numar de portii
16
Facebook Comments


Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE