Prajitura regala cu capsune

1.Se spala capsunele si se presara cu zahar pudra .(2-3 linguri)
2.Se fierbe laptele cu zaharul vanilat.
3.Se freaca galbenusurile cu restul de zahar pudra pana se obtine o compozitie cremoasa .Se toarna laptele cald peste aceasta compozitie, amestecand continuu si se pune pe foc cateva minute, dar sa nu dea in clocot. Se lasa la rece. Cand compozitia s-a racit, se adauga gelatina dizolvata in putina apa rece si frisca batuta.
4.1/2 din compozitie se toarna intr-o forma rotunda de Jena,umezita in prealabil, si se da la rece .In jumatatea ramasa se adauga capsune si se toarna peste cealalta compozitie. Se lasa in frigider pana a doua zi.
4.Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu capsune.
Pofta buna!
300g.capsune,
500ml.lapte,
250g.zahar praf,
1 lingura lichior de fructe,
1 esenta de vanilie,
6 galbenusuri,
250g.frisca,
1 plic gelatina,
2 plicuri zahar vanilat;
Pur si simplu delicioasa!
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

Roda45

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE