Prajiturica dalmatian

1. Puneti faina intr-un castron. Amestecati untul inauntru, apoi amestecati zaharul si coacazele. Amestecati ouale si laptele pentru a obtine o mixtura neteda si consistenta.

2. Puneti mixtura intr-o cratita mare bine unsa cu unt, acoperiti cu hartie de copt, rezistenta la grasime, apoi cu folie de aluminiu. Inabusiti pentru 1 ora si jumatate, deasupra unui vas cu apa clocotita, completandu-l din cand in cand cu mai multa apa clocotita. Opriti focul. Lasati pentru 10-20 de minute inainte de a sevi.

3. Rasturnati budinca pe o farfurie si puneti melasa galbena peste. Serviti cu frisca.

Poza principala

rexfeatures_716332f_mica.jpg

250g de faina
125g de unt, taiat in bucati
2 linguri de zahar tos
175g de coacaze
2 oua, batute
4 linguri de lapte
Pentru sos:
4 linguri de melasa

Iata o idee interesanta pentru o prajiturica tare gustoasa.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE