Praline Primola, Primoline – finetea si aroma ciocolatei in combinatii sofisiticate si delicioase

Text
ADVERTORIAL
Pralinele au fost, cum altfel, inventate de un francez, care a dat nastere acestor mici delicii perfecte… o inghititura minunata din ciocolata si cu fel de fel de umpluturi ce iti mangaie simturile.
grup.jpg

Primola, una dintre principalele marci de ciocolata, iti ofera o gama variata de sortimente de praline:

Gama Primola contine 3 sortimente: Praline ciocolata lapte cu crema cacao si cereale, Praline ciocolata amaruie cu crema de frisca si cereale si Praline asortate. Pret recomandat: 8 – 8.5 Ron/cutie.
Gama Primoline contine 5 sortimente: Praline ciocolata lapte si crema cacao cu alune crocante, Praline ciocolata alba si crema cappucino, Praline ciocolata lapte si crema cognac, Praline ciocolata lapte si crema caramel, Praline asortate. Pret recomandat: 8.5 – 10 Ron/cutie.

Sortimentele noastre varitate de praline satisfac toate gusturile… Iti plac frisca sau alunele, preferi ciocolata cu lapte, amaruie sau alba? Ei bine… le poti avea acum intr-o editie limitata si cu un ambalaj deosebit, de sarbatoare, potrivite pentru cadou sau pentru a le consuma alaturi de cei dragi.

Toate pralinele au ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate, in combinatii clasice sau inovatoare, ce au ca rezultat final un gust savuros si catifelat, caracteristic  produselor Primola.

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE