Primo Bacio

Finete, eleganta, delicatete, subtilitate a gustului sau a simtirii, stare a perfectiunii, a calitatii fara cusur – asta iti propun cei de la Primo Bacio.

Rafinamentul este ceea ce defineste Primo Bacio. Restaurantul este un spatiu elegant, linistit, relaxant, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod fericit. Fiecare moment petrecut aici va convinge sa reveniti cu placere. Totodata, restaurantul isi propune ca stilul si eleganta atmosferei create pentru dumneavoastra sa dea noi insusiri, sa redefineasca notiunea de rafinament.

Poza principala

bacio.jpg

Adresa
Bulevardul Decebal, nr.5, bl. 12 A, sectorul 3
Telefon
021.326.22.03
Website
www.primobacio.ro
Facebook Comments

cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • Restaurant Primo Bacio – o surpriza placuta
    Am intrat prima data in acest restaurant din intamplare si fara prea mult entuziasm, pentru ca nu ma asteptam la ceva deosebit de la un local situat in apropierea Pietii Alba Iulia.. Intamplator, nu erau multi clienti, cred ca cel mult 3 mese erau ocupate, asa ca am avut o strangere de inima… Localul este curat si placut ca amenajare si asta mi-a mai dat curaj.
    Ce m-a impresionat insa a fost promptitudinea si amabilitatea ospatarilor. Nu am mai vazut nicaieri asa o atitudine, am remarcat cu surprindere ca atunci cand doamnele de la una din mesele ocupate se indreptau spre iesire, chelnerul a sarit sa le deschida usa. Mancarea a fost foarte buna- fiul meu a comandat paste – este din ce in ce mai greu sa gasesti paste bine facute, insa astea au fost perfecte, iar eu muschi de vita cu sos de trufe , cartofi aromatizati, si salata verde care a fost de asemeni OK. La recomandarea ospatarului am servit si un pahar de vin Prince Matei (merlot), iar la desert mouse au chocolate. Am revenit apoi des in acest restaurant si de fiecare data am fost intampinati cu aceeasi amabilitate, desi acum erau tot mai multe mese ocupate. Au un talent special sa te faca sa te simti bine- nu iti stau in coasta, insa remarca de indata daca clientul doreste ceva. Ma mir si eu cat de „cucerita” sunt de acesti oameni… imi pare rau ca nu am intalnit mai des asa servicii.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE