Casa Modena – intotdeauna mai mult gust!

Text
ADVERTORIAL
Prosciutto crudo Casa Modena Savoarea delicateselor din Italia
stire1.jpg

Chiar daca nu te afli in Italia pentru a degusta prosciutto, cina in familie sau o masa intre prieteni se transforma intr-o experienta unica datorita produselor Casa Modena.

Prosciutto Crudo Casa Modena este un produs natural, care se prepara dupa o reteta traditionala din pulpa de porc special selecţionata, supusa unui proces de maturare timp de 12 luni in conditii speciale, dupa proceduri precise si tehnici tinute sub control. Singurul ingredient care se  foloseste in procesul de maturare este sarea.

Prosciutto Crudo Casa Modena este un produs perfect echilibrat din punct de vedere nutritional, fiind obtinut fara adaos de aditivi, zahar, nitrati sau fosfati.

Prosciutto Crudo Casa Modena poate fi consumat ca atare, simplu sau impreuna cu paine, grisine, mozzarella, legume gatite precum mazare sau sparanghel, fructe precum smochine sau pepene galben.  De asemenea, prosciutto crudo este ideal pentru a fi folosit in salate, pizza, in compozitia sosurilor pentru paste, sau ca ingredient in umpluturile pentru diverse preparate din carne precum cea de vitel, pui sau porc.

Casa Modena – intotdeauna mai mult gust!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE