Pui aromat cu salata de linte

1.Taie pieptii in doua si pune-i intr-o tava. Prepara o marinata din usturoiul zdrobit, doua linguri cu ulei, sucul si coaja de la portocala, miere, oregano, chili, sare si piper dupa gust. Toarna marinata peste pui si lasa la rece pentru 15 minute.
 
2.Incinge untul si o lingura cu ulei intr-o tigaie si frige bucatile de pui pe toate partile, pana capata o culoare aurie. Pune-le apoi intr-un vas de yena si toarna marinata deasupra si da la cuptorul incins pentru 10-15 minute.
 
3.Amesteca ingredientele pentru sos. Separat, taie rosioarele in jumatati si adauga-le, impreuna cu cimbrul, peste lintea scursa. Adauga sosul si amesteca usor.
 
4.Serveste bucatile de piept de pui pe un pat de salata de linte.

Foto : Rex Features

Poza principala

duminica2-1.jpg

2 piept de pui
400 g linte fiarta
2 linguri cu ulei
2 căței de usturoi
1 portocale
1 lingură cu miere
1 lingură cu oregano
1 lingură cu unt
175 g roşii cherry
chilli
cimbru uscat
sos
2 linguri cu muştar
1 lămâie
1 linguriță cu zahăr
2 linguri cu ulei

Pui aromat cu salata de linte e un preparat suculent si deosebit ca gust datorita ierburilor si condimentelor folosite.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE