Uncategorized

Pui cremos cu mere

1. Sarati si pierati pulpele. Topiti untul intr-o tigaie si rumeniti-l pe toate partile. Scoateti puiul si lasati-l deoparte.

2. Curatati si taiati merele. Folosind aceeasi tigaie, adaugati merele, zaharul, scortisoara, zeama de pui si frunzele de dafin. Inabusiti pentru 15 minute, amestecand frecvent.

3. Puneti din nou puiul in tigaie, acoperiti si fierbeti pentru 30 de minute sau pana cand carnea este frageda. Turnati mai multa zeama de pui sau apa, daca mai este nevoie. Adaugati smantana pentru gatit si condimentati dupa gust. Serviti fierbinte, cu mere si frunze de dafin.

Poza principala

h_01137731_mica.jpg

8 pulpe de pui fara piele
sare si piper negru proaspat macinat
1/4 cana unt
4 mere rosii
1 lingura zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
2 cani 1/2 zeama de pui
2 frunze de dafin, rupte
1/3 cana smantana pentru gatit
feliute de mar pentru garnisire

Cu sosul cremos si feliutele dulci de mar, acest preparat cu pui este ideal pentru o cina in familie. Poate fi servit alaturi de piure sau legume al-dente.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE