Uncategorized

Pui crocant

1. Bateti oul cu mustarul, sare si piper intr-un castron. Dati puiul prin faina, apoi prin ou. Amestecati pesmetul cu parmezanul si cu ierburile si dati puiul prin acest amestec. Dati la rece pentru o ora.

2. Topiti untul si ungeti un vas termorezistent. Asezati puiul in acest vas, presarati branza Cheddar rasa si stropiti cu restul de unt topit.
 
3. Coaceti puiul in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute sau pana cand crusta devine crocanta, iar carnea este frageda. Serviti cald. 

Poza principala

h_01411315_mica.jpg

1 ou
1 lingurita mustar
Sare si piper negru proaspat macinat
4 pulpe superioare de pui
1 1/2 linguri faina
6 linguri pesmet
1/2 cana parmezan ras
1 lingurita mix ierburi a la Provence
1/4 cana unt
3/4 cana branza Cheddar rasa

O reteta simpla si gustoasa , pe care o poti savura cu legume proaspete.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE