Pui cu ardei si dovlecei la gratar

1. Pune o tigaie-gratar la incalzit. Bate apoi pieptul de pui. Presara-l cu zeama de lamaie, oregano, o lingura de ulei si coaja de lamaie. Lasa la marinat 5 minute.

2. Unge cu ulei ardeii si pune-i cu partea cu coaja pe gratarul incins. Unge si feliile de dovlecel cu ulei si pune-le, de asemenea, pe gratar. Lasa legumele deoparte, pe aragaz.

3. Pune si puiul pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte.

4. Fierbe orezul brun, in care adauga si ceapa verde. Dupa ce orezul incepe sa fiarba, adauga si rosiile si continua sa fierbi pana ce orezul este moale si cremos. Serveste orezul cu puiul si legumele la gratar.

Poza principala

rexfeatures_1170621gmica.jpg

2 piepti de pui fara piele
1 lamaie
1 lingurita de oregano uscat
2 linguri de ulei de masline
1 ardei gras galben taiat transversal
1 dovlecel, feliat subtire
Pentru servire:
200g de orez brun
2 cepe verzi, taiate marunt
4 rosii cherry coapte, taiate marunt

Puiul la gratar este recomandat in mai toate dietele. Iar in combinatie cu legume la gratar si orez brun, silueta va avea numai de castigat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE