Uncategorized

Pui cu iaurt de casa şi lămâie

1. Curăţă şi toacă usturoiul. Stoarce două lămâi. Curăţă şi taie ghimbirul.

2. Aşază bucăţile de pui pe o farfurie. Marinează-le într-un amestec de zeamă de lămâie, usturoi, ghimbir şi ulei de măsline. Lasă la marinat o oră. 

3. Încinge cuptorul la 180° C. Scurge bucăţile de pui şi unge-le cu miere. 

Ciocanele cu gnocchi si sos de iaurt

4. Toarnă iaurturile într-o tavă care intră la cuptor. Sărează, piperează. Adaugă praful de curry şi anasonul. Amestecă bine. Pune deasupra bucăţile de pui unse cu miere. Pune deaupra rondele de lămâie. Introdu la cuptor pentru 45 de minute, întorcând carnea din când în când. 

5. Scoate pe un platou, decorează puiul cu iaurt de casa cu cateva frunze de coriandru şi serveşte îndată!

credit foto: Photoland/Profimedia

Ardei in sos de iaurt

Piept de pui cu sos de smantana

Poza principala

pui_cu_iaurt_mic.jpg

1 pui mare porţionat

3 linguri de ulei

2 linguri de miere

1 bucăţică de ghimbir

4 iaurturi natur

2 căţei de usturoi

3 lămâi

2 linguriţe de praf de curry

1 linguriţă de seminţe de anason

frunze de coriandru pentru decor

sare şi piper

 

Frigărui de pui cu sos de ghimbir

Una din numeroasele variante, extrem de apetisantă, de a găti carnea de pui cu iaurt!
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE