Pui cu legume la cuptor

Puiul se taie in jumatate, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Broccoli si conopida se spala si se rup buchetele. Cartofii se curata si taie cuburi, morcovul se curata si se taie rondele, iar ceapa se curata si se taie „pestisori”. Se amesteca toate legumele taiate si se condimenteaza cu usturoi, sare piper si ulei de masline. Apoi, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Deasupra se aseaza puiul. Adaugam o cana de apa, acoperim cu o folie de aluminiu si introducem preparatul in cuptorul incins. Cand este aproape gata se indeparteaza folia si se mai lasa 5-10 minute pentru a se rumeni. Pofta buna!
1 pui
1 broccoli mic
1 conopida mica
1 morcov mare
3 cartofi
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
ulei de masline
busuioc, sare, piper
Un preparat culinar rapid si facil chiar si incepatorilor, deosebit gustativ si indicat chiar in regim.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

AnaMariaSirbu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE