Uncategorized

Pui cu mazare si taitei

1. Curata si taie marunt 2 cepe verzi si pune-le intr-o oala cu frunza de dafin, cimbrul, boabele de piper, sare si 6 ml de apa rece. Lasa la fiert, apoi pune pieptii de pui, indeparteaza de pe foc, acopera cu folie si lasa o ora la racit. Scoate apoi carnea si rupe-o in bucati.

2. Pune pastaile de mazare in apa clocotinda si lasa la fiert 2 minute, scurge-o, clateste-o cu apa rece si pune-o in apa cu gheata.

3. Fierbe taiteii potrivit instructiunilor de pe ambalaj, scurge-i, clateste-i si scurge-i din nou.

4. Amesteca uleiul de susan, soia, zaharul, sucul de lime. Pune jumatate din amestec peste taitei si imparte in patru castroane. Pune bucati de pui deasupra si pastaile de mazare. Toarna restul de dressing deasupra si presara seminte de susan sau nuci zdrobite.

Poza principala

rexfeatures_1212255cmica.jpg

6 cepe verzi
1 frunza de dafin si cateva frunze de cimbru (proaspete)
cateva boabe de piper
un varf de cutit de sare
2 bucati de piept de pui, aproximativ 300g impreuna
150g de mazare pastai
250g de taitei cu ou
1 lingura de ulei de susan
3 linguri de sos de soia
1 lingura de zahar brun
3 linguri de suc de lime
1 lingura de nuci zdrobite sau 2 lingurite de seminte de susan

Carnea de pui va fi intotdeauna economica si foarte usor de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE