Uncategorized

Pui cu nuca de cocos

Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

Bateti pieptul de pui. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa, usturoiul si ardeii pana se inmoaie. Adaugati nuca de cocos si coaja de lamaie, apoi luati tigaia de pe foc.

Puneti, cu o lingura, cate un sfert din amestecul de legume si cocos pe fiecare bucata de pui. Rulati fiecare bucata de pui si prindeti-o cu o scobitoare.

Amestecati boiaua, pasta de ardei si sarea intr-un bol, apoi condimentati puiul cu aceasta.

Puneti o tigaie pe foc si topiti untul. Luati de pe foc, puneti puiul si dati la cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand se rumeneste.

Amestecati zeama de lime cu gemul de caise si puneti amestecul la foc mic pana se ingroasa. Serviti puiul cu sosul de caise si salata.

Poza principala

rexfeatures_623622d_mica.jpg

4 bucati piept de pui
2 linguri ulei
1 ceapa, curatata si taiata
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat
1 ardei gras verde, fara seminte, taiat
1 lingura cu nuca de cocos razuita
coaja rasa si zeama de la un lime
1/2 lingurita boia iute
1/2 lingurita pasta de ardei iute
1/2 lingurita sare
15 g unt
1 lingura gem de caise

Iata o varianta delicioasa de a pregati puiul.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE