Pui cu sos de rosii

1. Puneti pasta de tomate, uleiul de masline, mierea, sosul de soia si usturoiul intr-un bol mare. Condimentati bine cu sare si piper si amestecati.

2. Folositi un cutit pentru a cresta fiecare copanel, pana la os.

3. Tavaliti temeinic copanelele in amestecul de sos. Lasati la marinat pentru cel putin 1 ora.

4. Intre timp, preincalziti cuptorul la 180 de grade.

5. Puneti copanelele marinate intr-o tava si gatiti pentru 25 min. Se serveste cu orez si salata.

Poza principala

rexfeatures_497171c_mica.jpg

6 linguri pasta de tomate
2 linguri ulei de masline
2 linguri miere
1 lingura sos de soia
1 catel de usturoi
sare de mare si piper
8 copanele de pui
orez si salata, pentru servire

Puteti folosi un sos barbeque gata preparat in locul pastei de tomate pentru o aroma mai puternica.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE