Uncategorized

Pui cu sos pesto

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Taie sase bucati mari de hartie de copt. Imparte feliile de cartofi si aranjeaza-le in cercuri de 6 cm pe hartiile de copt. Pune ceapa deasupra si presara usturoiul. Pune cate 10g de unt pe fiecare gramajoara de legume.

2. Pune cate o pulpa de pui pe fiecare gramajoara de cartofi si stoarce suc de lamaie deasupra. Toarna cate o picatura de ulei de masline peste fiecare pulpa de pui si asezoneaza cu sare si piper.

3. Pune cate o lingura de pesto pe fiecare pulpa de pui si intinde uniform. Inainte de a pune la cuptor, pune smantana deasupra. 

4. Impatureste fiecare bucata de hartie de copt pentru ca toata „umplutura” sa fie acoperita si leaga pachetelele cu sfoara. Pune-le pe o tava de copt si tine la cuptor timp de o ora si jumatate.

5. Pachetelele se desfac si continutul se serveste cu salata verde.

Poza principala

pui-cu-sos-pesto_400.gif

4 cartofi mari, feliati subtire
1 ceapa, taiata fin
2 catei de usturoi, taiati marunt
60g de unt topit
6 pulpe superioare de pui, cu os si piele
suc si coaja unei lamai
ulei de masline
sare si piper
100ml de sos pesto
100ml de smantana

Sofisticat si delicios. Nu evita reteta daca vrei sa-ti impresionezi prietenele.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Am gatit acest fel azi la pranz si familia mea a fost in extaz. A iesit super bun, chiar daca nu am avut lamaie si am uitat sa pun untul peste cartofi. Eu am taiat feliile de cartofi mai groase, deoarece m-am gandit ca stau o ora si jumatate si sa nu se faca chiar fleasca.
    Este excelent!!!
  • [email protected] spune:
    wow…ce spectacol gastronomic!NE-A PLACUT,atat mie cat si prietenului meu…chiar daca nu am respectat ingredientele(am eliminat smantana)a iesit o minunatie!Merçi Ecusine sunteti,,numeri uno”!

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE