Pui fiert si supa

1. Pune toate ingredientele intr-o oala mare si asteapta sa dea in clocot. Lasa la fiert pe foc mediu timp de aproximativ 3 ore.

2. Strecoara supa. Indeparteaza legumele si pune puiul la racit. Tine supa la frigider peste noapte pentru a permite grasimilor sa formeze un strat gros deasupra pentru a fi usor de indepartat. 

Poza principala

h_01041687.jpg

1 pui intreg, bine spalat atat pe dinauntru cat si pe afara

1 ceapa, curatata si taiata in jumatate

2 morcovi, curatati si taiati in jumatate

1 nap, curatat si taiat in jumatate

2 tulpini de telina, taiate in felii de 10cm

2 tulpini de praz, bine spalate

4 tulpini de patrunjel

1 lingura de sare

2 frunze de dafin

Apa rece

Iata reteta traditionala a supei de pui si a puiului fiert.
Numar de portii
6
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE