Pui Mexican

1. Incalzeste jumatate din ulei intr-o tigaie. Prajeste pulpele pe ambele parti si pune-le deoparte. 

2. Adauga restul de ulei si caleste ceapa taiata timp de doua minute, pana se inmoaie. Adauga ardeiul gras si cotinua sa calesti legumele timp de inca patru minute. 

3. Adauga pulpele intr-o oala si pune rosiile. Cand incep sa fiarba, da focul mai mic si lasa amestecul sa clocoteasca fara capac timp de 25 de minute sau pana e fiert puiul. Adauga fasolea si coriandrul si lasa oala pe foc inca doua minute. Se serveste cu orez.

Poza principala

h_01062008.jpg

20ml ulei de floarea soarelui

4 pulpe superioare de pui

1 ceapa taiata

1 ardei gras, taiat

1 conserva de rosii

1 conserva de fasole scursa

50ml de coriandru proaspat tocat

Pentru un pranz cu aroma mexicana iti recomandam acest fel de mancare, usor de gatit. Ingredientele sunt la indemana, nu iti trebuie decat 15 minute sa iti impresionezi prietenele.
Numar de portii
6
Calorii
327 kcal
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE