Uncategorized

Pui normand

1. Preincalziti cuptorul la 190 de grade.

2. Incalziti 30 de grame de unt intr-o cratita termorezistenta si adaugati puiul. Prajiti-l pentru 10 minute, pana se rumeneste, amestecand. Asezonati.

3. Adaugati salotele si apio si mai fierbeti cateva minute. Turnati cidrul si zeama de pui, aduceti la fierbere, apoi acoperiti si dati la cuptor pentru 40 de minute.

4. Intre timp, incalziti restul de unt intr-o tigaie si adaugati merele taiate. Prajiti-le pana se rumenesc, apoi dati deoparte si tineti la cald.

5. Amestecati faina cu 2 linguri de smanatana pana obtineti o pasta cremoasa. Scoateti puiul din cuptor si tineti la cald. Adaugati sosul de faina si smanatana intr-o craticioara, apoi smanatana ramasa, mustarul si tarhonul si fierbeti pentru 3 minute pana se ingroasa intregul amestec.

6. Serviti puiul cu sosul cremos, salotele, telina si merele prajite.

Poza principala

rexfeatures_1269756l_mica.jpg

45 g unt
1.5 kg pui, taiat, fara pielite
sare si piper negru proaspat macinat
8 salote, curatate
3 tulpini de apio
300 ml cidru de mere fara zahar
300 ml zeama de pui
2 mere, taiate in sferturi
2 linguri faina
5 linguri smantana
2 linguri mustar Dijon
2 linguri tarhon uscat

Iata o modalitate delicioasa de a pregati puiul. Merele prajite vor face diferenta.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE