Uncategorized

Pui pe pat de legume

1. Condimentează bucăţile de carne cu sare, piper și boia. Rumenește-le puţin pe un grătar.

2. Unge o tavă cu unt. Așază în ea dovleceii, vânăta, ardeii grași, roșiile și ceapa tăiate în bucăţi. Pune din loc în loc crenguţe de rozmarin.

3. Stropește legumele cu puţină apă și așază deasupra bucăţile de pui. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor 30 de minute.

4. Toarnă vinul și coniacul. Mai lasă la cuptor câteva minute. Servește alături de un pahar cu vin alb.

 

Frigărui de pui cu sos de ghimbir

Poza principala

pulpe_mici.jpg

2 piept de pui

500 g roşii

2 dovlecei

1 vinata potrivita

3 ardei graşi

2 cepe

2 linguri cu unt

1 ceşcuţă cu vin

2 linguri cu coniac

boia dulce

rozmarin

piper

 

Legume pe pat de orez

Reţeta de pui pe pat de legume este alegerea perfectă pentru masa de pranz.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE