Pui portughez cu salata de fasole

1. Amestecati mirodeniile alaturi de pui si potriviti de sare si piper. Prajiti amestecul in ulei la o temperatura ridicata timp de 5-10 minute pana ce acesta capata o culoare maroniu-aurie. Aranjati compozitia intr-o tava si coaceti intr-un cuptor deja incalzit timp de 35 de minute.

2. Scurgeti fasolea si clatiti-o. Amestecati cu orezul gatit, ceapa si rosiile cherry si potriviti de sare si piper. Puneti uleiul de masline, sucul de lamaie si branza feta faramitata. Serviti salata cu puiul gatit la cuptor.

 

Poza principala

h_01335645mica.jpg

4 bucati de piept de pui
30 g mirodenii de pui
40 ml ulei
2 conserve de fasole boabe
300 g orez gatit
1 pumn patrunjel tocat
1 ceapa rosie feliata
200 g rosii cherry injumatatite
30 ml ulei de masline
suc de la 1 lamaie
2 rondele de branza feta

Adaugati un pic de iuteala salatei amestecand in compozitie un pic de ardei iute.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE