Pui provensal

1. Transati puiul. Folositi aripile pentru a obtine zeama de pui de care aveti nevoie.

2. Incalziti uleiul intr-o cratita si prajiti puiul pentru 5 minute, pana se rumeneste usor pe toate partile. Scoateti puiul si lasati-l deoparte.

3. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti pentru 3 minute. Puneti faina, amestecati si luati cratta de pe foc. Adaugati zeama de pui, rosiile si ierburile.

4. Puneti cratita inapoi pe foc si aduceti la fierbere, amestecand mereu. Condimentati. Adaugati puiul, acoperiti cratita si fierbeti la foc mic pentru 45 de minute, sau pana cand puiul este fraged. Amestecati din cand in cand. Serviti cu orez sau cartofi.

Poza principala

rexfeatures_1389703i_mica.jpg

1.5 kg pui
2 linguri ulei
2 cepe, curatate si taiate
1 catel de usturoi, curatat si taiat
1 lingura faina
150 ml supa de pui, calda
400 g rosii taiate, la cutie
2 lingurite ierburi uscate (patrunjel si busuioc)
sare si piper negru proaspat macinat

Stim ca si pentru voi puiul este regele neincoronat al bucatariei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE