Pui tandoori

1.Pune pulpele de pui într-un castron şi adaugă zeama de lămâie. Curăţă ceapa şi usturoiul.

2.Toarnă 2 pahare cu iaurt de casa într-un castron, adaugă bulionul, usturoiul pisat, ceapa dată pe răzătoare sau tăiată cât mai fin, ghimbirul, coriandru, boiaua şi chimenul, presară sare şi piper şi amestecă bine.

3.Pune pulpele de pui în acest amestec şi suceşte-le astfel încât să fie bine acoperite de sos. Pune vasul în frigider pentru două ore.

4.Încălzeşte cuptorul la 210°C şi pune pulpele pe o tavă de copt şi acoperă-le cu sos. Coace acest preparat cu pui tandoori 45 de minute

5.Serveşte cu orez fiert, dovlecei şi mentă proaspătă. 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Perișoare în sos alb

Poza principala

pui_tandoori_mica.jpg

6 pulpe de pui

1 ceapă

2 căţei de usturoi

2 iaurturi grase

1 linguriţă de ghimbir 

1 linguriţă de coriandru

1 linguriţă de boia 

1 linguriţă de chimen

1 linguriţă de bulion

2 linguri cu mentă tocată

sucul de la o lămâie

piper

sare

 

Ficatei de pui Tandoori

Dacă vrei să încerci o mâncare nouă, puiul tandoori este cea mai potrivită alegere. Frageda şi cu o bogăţie de arome, carnea de pui va fi de nerecunoscut.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE