Pui thailandez

1. Taie puiul in bucati. Curata si taie marunt usturoiul. Curata pastarnacul si morcovul si taie-i fasii. Imparte broccoli in buchetele.

2. Prajeste puiul cu ulei intr-o tigaie mica. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga usturoiul, pastarnacul, morcovul si broccoli. Toarna apa si concentratul de pui.

3. Adauga taitei si lasa pe foc timp de aproximativ 4 minute.

Poza principala

h_01035977.jpg

 

125g de file de pui

1 catel de usturoi

1 pastarnac

1 morcov

100g de broccoli

1 lingura de ulei

Sare si piper alb

200ml de apa

1 lingura de concentrat thailandez de pui

100g de taitei

 

Aromele acestei retete te vor purta cu gandul spre Thailanda.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments



cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE