Uncategorized

Pui vienez

1. Bate carnea de pui (2 piepți și 3-4 pulpe dezosate), condimenteaz-o cu sare şi piper şi rumeneşte-o pe grătar.

2. Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare. Separat, călește ciupercile cu ceapa. 

3. Adaugă smântâna amestecată cu făina. Lasă pe foc aproximativ 20 de minute.

4. Într-un vas termorezistent aşază cartofii fierţi, apoi amestecul de ciuperci cu smântână şi pieptul de pui tăiat fâşii. Rade deasupra caşcaval şi lasă la cuptor cam 10-15 minute.

 

Vita Stroganoff

Poza principala

pui_vienez_mic.jpg

1 kg carne de pui

1 kg ciuperci

600 g smântână 12% grăsime

2 cepe

3 cartofi

2 linguri cu făină

200 g caşcaval

ulei

sare

 

Mâncare de post cu ardei (Peperonata)

Greu de rezistat ispitei. Reteta de pui vienez este delicioasa!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE