Pulpă de miel cu legume

1. Porţionează carnea de miel și freacă bucăţile cu oţet și rozmarin, apoi lasă să se zvânte. Încinge puţin ulei și perpelește bucăţile de carne, așază-le într-o cratita de cuptor și sărează-le.

2. Toacă mărunt legumele. Pune ulei într-o tigaie și călește ceapa, prazul, apoi morcovul și ardeii, iar la final, pune ciupercile feliate. 

3. Dă-le în câteva clocote și pune toate legumele peste carne. Pune roșiile tocate mărunt, usturoiul pisat și o ceașcă de apă și dă totul la cuptor pentru o oră. 

4. Întoarce carnea după o jumătate de oră, adaugă o ceașcă de apă (dacă e nevoie) și rozmarin.

 

Coaste de miel în coniac

Poza principala

pulpa_de_miel_fotolia_41427939_subscription_xl.jpg_c_joe_gough_-_fotolia.com_mica.jpg

 

1 kg pulpă de miel

2 morcovi

2 linguri cu oţet

2 cepe

1 praz

500 g ciuperci

2 ardei grași

2 cutii cu rosii in suc propriu

4 căţei de usturoi

2 crăcuţe de rozmarin

ulei

sare

 

Pulpă de miel cu rozmarin

Pulpa de miel cu legume este nelipsita de pe orice masa de Paste.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE