Pulpă de miel cu rozmarin

1. Pune carnea la fiert în apă rece cu sare și crenguţele de rozmarin. Lasă-le până ce sunt aproape fierte (cam 15-20 de minute), apoi mută-le într-o cratiţă mai adâncă.

2. Toarnă supa de carne (zeama în care au fiert pulpele de miel), două linguri cu ulei, usturoiul verde tocat mărunt (numai partea albă). 

3. Lasă la foc mic până ce fierbe carnea complet, adaugă sucul de roșii și dă totul în câteva clocote. Bagă cratiţa în cuptor, adaugă piper negru proaspăt măcinat și usturoiul pisat. Lasă cateva minute, ca să scadă și să se rumenească un pic.

4. Servește cu cartofi noi la cuptor, fierţi sau înăbușiţi și rozmarin verde alături.

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

 

Ostropel de miel

Poza principala

pulpa_de_miel_fotolia_25464815_subscription_xl-c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

4 pulpe de miel inferioare

100 ml suc de roșii

2 legături de usturoi verde

4 căţei de usturoi

2 crenguţe de rozmarin verde

ulei

sare

piper

 

Miel în crustă de ierburi şi nuci

Friptura de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Incearca si reteta de pulpa de miel cu rozmarin!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE