Pulpă de porc umplută

1. Taie pulpa în așa fel încât să obţii o bucată măricică. Bate-o cu ciocanul de șniţele, pune sare și piper după gust, ruleaz-o și las-o în frigider până pregătești umplutura.

2. Călește ceapa în unt, adaugă fructele și nucile curăţate și tăiate în bucăţi. Lasă pe foc, amestecând mereu, până când scade zeama lăsată de fructe.

3. Întinde pulpa pe un tocător, așază deasupra umplutura în mod uniform, ruleaz-o strâns și prinde-o cu scobitori sau leag-o cu ata ca să nu se desfacă

4. Unge o tavă cu ulei de măsline, așază pulpa umplută. Toarnă vinul și lasă tava la cuptor, la foc mic, aproximativ 60 de minute. Pune cartofii și morcovii tăiaţi cuburi în tavă și mai bagă la cuptor 30-40 de minute. Din când în când, stropește carnea cu sosul format în tavă.

5. Scoate cu grijă scobitorile sau taie ata, feliază pulpa în porţii egale și așaz-o pe farfurie împreună cu garnitura de cartofi și morcovi. Ornează cu crenguţe de rozmarin.

 

Friptură de porc cu ananas

Poza principala

pulpa_de_porc_umpluta_mica.jpg

1 kg pulpă de porc

3 morcovi

4 cartofi

1 ceapă

6 caise din compot

100 g miez de nucă

50 g stafide

50 g unt

300 ml vin alb

2 linguri cu ulei de măsline

1 legătură de rozmarin

sare

piper

 

Friptură de porc aromată

Cu ajutorul catorva ingrediente bine alese, pulpa de porc umpluta va deveni un deliciu.
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE