Pulpe de miel cu sos de vin si piure de fasole neagra

1. Setati cuptorul la 160 grade C.

2. Incalziti uleiul intr-un vas termorezistent. Adaugati pulpele de miel si frigeti-le circa 5 minute. Scoateti-le din vas.

3. Adaugati morcovii, telina, ceapa, usturoiul si ciupercile, acoperiti vasul si lasati-le pe foc 5 minute.

4. Puneti pulpele de miel inapoi in vas, turnati vinul si supa si lasati la fiert. Adaugati apoi frunzele de dafin.

5. Acoperiti si lasati la cuptor circa 2 ore. Carnea ar trebui sa cada de pe os. Scoateti pulpele si lasati-le 5 minute. Scadeti sosul pana se ingroasa putin. Luati cu lingura sos si puneti peste carne, apoi presarati patrunjel.

6. Pentru a face piureul: Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati usturoiul si prajiti la temperatura mica 1 minut. Adaugati fasolea si incalziti usor circa 3 minute. Puneti sucul de lamaie si asezonati dupa gust.

7. Pisati amestecul, adaugati 2 linguri de apa fierbinte sau ulei de masline pentru a obtine consistenta dorita.

8. Serviti pulpele de miel cu piureul si legume verzi.

 

Poza principala

rexfeatures_458943cmica.jpg

1 lingura ulei de masline
2 pulpe de miel, de circa 750g impreuna
2 morcovi, curatati si feliati
2 radacini de telina, tocate
4 cepe mici curatate
1 catel de usturoi, curatat si tocat
125g ciuperci mici, feliate
150ml vin rosu
300ml supa de miel
2 frunze de dafin
2 linguri patrunjel tocat
Pentru piure:
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi mare, sfaramat
410g conserva fasole neagra
putin suc de lamaie
sare si piper negru proaspat macinat

O reteta speciala pentru masa de Paste. Aroma condimentelor este imbatatoare, ca si vinul.
Numar de portii
2
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE