Pulpe de pui cu orez oriental

1.Amestecă bulionul cu sucul de lămâie, piperul şi trei linguri de lapte de cocos. Spală copanele şi unge-le cu acest sos. Dă-le la rece pentru cel puţin o oră.

2.Pune copanele într-o tavă de copt, stropeşte-le cu puţin ulei şi dă-le la cuptor. După 15 minute, curăţă şi taie în felii subţiri ardeii graşi şi presară-i printre copane, adaugă laptele de cocos şi dă din nou la cuptor până ce carnea se rumeneşte bine. 

3.Încinge puţin ulei şi căleşte nucile tocate, apoi adaugă ceapa tăiată cubuleţe şi căleşte în continuare. Pune orezul şi condimentează cu sare şi curry, adaugă şi fructele uscate tăiate şi vreo jumătate de litru de apă. Amestecă până începe să clocotească, după care pune un capac şi dă pulpele de pui cu orez oriental la cuptor pentru 20 de minute.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Piept de pui cu dulceață de ceapă

Poza principala

pulpe_pui_mica.jpg

12 pulpe

250 g orez 

400 g de ardei gras 

150 ml lapte de cocos

1 ceapă

50 g caise uscate

50 g nuci

50 g de stafide

1 linguriţă de bulion

1 lingură de suc de lămâie

1 linguriţă piper

1 lingură de curry

Ulei

Sare

 

Pui cu măsline

Dacă vrei să savurezi la tine acasă un preparat indian, încearcă această rețetă de pulpe de pui cu orez oriental. Aromele se îmbină perfect, iar gustul final este senzațional. E ușor de gătit, delicioasă și sățioasă.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE