Uncategorized

Pulpe de pui împănate

1. Spală bine pulpele de pui, condimentează-le cu sare și piper, după care ridică ușor pielea. Umple buzunărelul astfel obţinut cu o parte din pătrunjel tocat cât mai mărunt.

2. Așază aceste pulpe de pui într-o tavă unsă cu ulei și lasă la cuptor să se frăgezească bine. Din când în când, stropește-le cu puţină apă caldă.

3. Când sunt aproape gata, adaugă în tavă roșiile tăiate în sferturi și ceapa întreagă.

4. Lasă la cuptor pulpele de pui impanate aproximativ 15 minute, până când legumele sunt pătrunse. La final, presară deasupra restul de pătrunjel.

 

Ostropel de pui cu roșii

Poza principala

pulpe_impanate_mici.jpg

4 pulpe de pui

2 legături de pătrunjel

500 g roşii

300 g arpagic

sare

piper

ulei

 

Salata de pui cu ceapa și rodie

Reteta de pulpe de pui impanate o gatesti usor si are putine calorii. O cina foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Calorii
275
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE