Pulpe de pui la cuptor

Pulpele de pui se spala bine cu apa rece, se elimina grasimea vizibila, dar si pielita. Se sareaza, se da cu piper alb, proaspat macinat si de dau deoparte. Intre timp, ardeii se spala bine cu apa rece, se elimina coditele si peretii interiori, semintele etc. se taie in bucati marunte si se pun intr-un bol. Morcovii se spala, se curata putin, se fierb la aburi pret de cateva minute si se dau deoparte.

Rosiile se spala, se taie in bucati (se elimina semintele, se taie doar pulpa) si se pun peste ardeii tocati. Morcovii se taie usor in bucati se pun peste restul de legume.

Se ia o tava termorezistenta si se asaza toate legumele, cu grija. Peste legume se pun pulpele de pui, se adauga uleiul vegetal, apa (cat sa acopere pulpele), se adauga dafinul, sare si piper proaspat macinat. Se baga in cuptorul incins, unde vor sta circa o ora la foc mediu.

Ingrediente: 1 kilogram de rosii proaspete, de gradina, 6 ardei grasi, proaspeti, 3 morcovi proaspeti ( fierti la aburi la ulterior), 2 frunze de dafin, sare, piper alb macinat, 1 lingura cu ulei vegetal, putina apa rece si 8 pulpe de pui fara grasime, fara pielita.
Numar de portii
8
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE