Punch cu ierburi aromate

1. Pune toate ierburile intr-un castron mare si striveste-le cu o lingura de lemn. Adauga vinul, acopera castronul si lasa amestecul peste noapte. 

2. Incalzeste mierea si toarn-o peste capsune inainte de a pune totul la racit timp de o ora. Pune capsunele racite cu mierea intr-un castron de punch si adauga vinul si amestecul de ierburi. 

3. Adauga vinul spumant si limonada inainte de a servi bautura. Garniseste cu florile de limba mielului.

Poza principala

h_00620773mica.jpg

2 crengute de lamaita, menta si salvie
1 ramurica de rozmarin
6 frunze de muscata trandafirie
1 sticla de vin alb sec
45ml de miere
500g de capsune proaspete, spalate si injumatatite
1 sticla de vin spumant
1l de limonada
flori de limba mielului

Aroma acestui punch te va da gata la orice petrecere.
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE