De post Retete Uncategorized

Ratatouille pe jeleu de roșii

1. Înmoaie foile de gelatină în apă rece. Pune pe foc sucul de roșii și lasă-l să dea într-un clocot. Oprește focul și adaugă gelatina stoarsă bine. Amestecă ușor până când se topește gelatina. Repartizează sucul de roșii în șase pahare și lasă la rece cel puțin 30 de minute.

2. Între timp, spală legumele și taie-le în cubulețe mici. Încinge uleiul într-o tigaie de teflon și adaugă cubulețele de ardei și vânătă. Acoperă cu un capac și înăbușește-le cinci minute.  

3. Spre final, pune dovlecelul și câteva frunze de busuioc tocate. Potrivește gustul de sare și piper. Mai lasă pe foc aproximativ 20 de minute.

4. După ce s-a răcorit răstoarnă amestecul de legume peste jeleul din pahare. Servește preparatul rece. Decorează aceasta mancare de ratatouille cu frunzulițe de busuioc.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Iaurt cu sos de coacăze roşii

Poza principala

ratatouille_mica.jpg

1 vânătă

1 dovlecel

1 ardei gras roșu

150 ml suc de roșii

2 foi de gelatină

2 linguri cu ulei de măsline

busuioc

sare

piper

 

Supa de rosii si ardei grasi cu pesto

O rețetă inedită ce transformă banalul ghiveci de legume într-un preparat rafinat, excelent si pentru zilele de post.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE