Concursuri Uncategorized

Razvan Fodor prezinta show-ul „MasterChef“

Foto
ProTv
Razvan Fodor va fi gazda concursului culinar „MasterChef”, care va incepe la Pro TV in aceasta primavara.
razvan-fodor.jpg

El insusi pasionat de bucatarie, Razvan Fodor va media intalnirea dintre bucatarii amatori si juriul format din Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu. „Eu am inceput sa gatesc pe la 16-17 ani si sunt pasionat de asta, insa recunosc, imi ia foarte mult timp sa prepar ceva, gatesc intr-un ritm lent”, a marturisit Razvan.

„Am fost si eu prezent la preselectii si am fost uimit sa vad persoane din diferite colturi ale tarii, cu meserii variate, de varste diferite, dar cu un numitor comun: placerea de a gati. M-au impresioant oamenii care veneau din domenii precum medicina, sistemul financiar, management si care spuneau ca, in cazul in care ar castiga aceasta competitie, si-ar dori sa faca o turnura in cariera si sa-si transforme pasiunea in meserie”, a incheiat vedeta Pro TV.

”MasterChef” este un format de succes care s-a realizat in 16 tari, printre care Marea Britanie, Australia, Statele Unite, Croatia, Grecia sau Suedia, si care a trezit apetitul a milioane de oameni pentru povesti deosebite ale unor persoane ce reusesc sa isi schimbe vietile prin talentul si pasiunea pentru gatit. Numai in Marea Britanie, de exemplu, peste 20.000 de oameni se inscriu anual in competitie.

Marele premiu al concursului „MasterChef” Romania este in valoare de 50.000 de euro.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE