Uncategorized

Red Angus Steakhouse

Localizat in inima Bucurestiului, in Centrul Vechi, Red Angus Steakhouse este destinatia ideala cand vine vorba de a savura cea mai buna friptura de vita din oras. Deschis din septembrie 2010, dupa un an si jumatate de research in cele mai bune case de fripturi la gratar din lume, Red Angus Steakhouse aduce romanilor experienta autentica a unui steakhouse.

Designul restaurantului a fost creat de catre o companie de arhitectura si design americana, si apoi implementat de catre o echipa de experti romani. Mobilierul din lemn a fost adus in Romania din diferite parti ale lumii, special pentru a oferi o senzatie deosebita atunci cand treceti pragul restaurantului – aceea ca va aflati intr-un steakhouse veritabil. Restaurantul este impartit in doua etaje, pentru fumatori si nefumatori, are 126 de locuri disponibile si o capacitate de 150 de persoane.

Persoana care a implementat managementul si linia unui steakhouse profesionist este Justin Costello, care are o experienta de 30 de ani in fripturi la gratar. Costello a invatat meserie de la 15 ani, ca ospatar intr-un orasel din Africa de Sud.

Red Angus va ofera calitatea USDA (United States Department of Agricultural) Choice, considerata global calitate de top. USDA stabileste standardul de calitate, evaluand nivelul acesteia in functie de gradul de maturare al carcasei, textura si grasime. Carnea de vita oferita contine nivelul optim de grasime, imbogatind aroma, textura si suculenta carnii.

Clientii pot alege din diferite feluri de friptura, cum ar fi antricotul (Rib Eye Steak), vrabioara (Sirloin), cea mai apreciata friptura, muschiul de vita (Tenderloin), chiulota (Rump), o combinatie gustoasa si frageda de muschi si vrabioara (T-bone), sau apetisanta friptura Cote de Boeuf a carei aroma este amplificata de prezenta osului, toate gatite in sange, mediu sau bine facute.

Meniul include, de asemenea, o mare varietate de preparate, cum este si salata “vedeta” de branza de capra, burgerii din carne de vita Red Angus, pestele si fructele de mare, precum si o gama larga de deserturi care vor desavarsi masa.

Informatii suplimentare:

Pentru rezervari, vizitati aceasta pagina.

Poza principala

restaurant.jpg

Adresa
Centrul Vechi, Strada Franceza nr. 56
Telefon
021.312.03.83
Website
http://www.redangus.ro/
Facebook Comments

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • am fost, mi-a placut 🙂 este foarte foarte buna mancarea, serviciile sunt ireprosabile si ma bucur ca stilul american prinde si la noi! tineti-o tot asa 🙂

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE