Concursuri Uncategorized

Regulament concurs: „Retete a La Bunataturi”

concurs_articol..jpg

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este S.C. Workers at Work S.R.L.,inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /1512/ 2010, cod fiscal 26520848,
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul 
www.ecuisine.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada: 15 mai –  5 iunie 2012. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 5 iunie 2012, ora 23:59.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Fiecare participant trebuie sa raspunda, prin comentariu la pagina de concurs, la intrebarea:  Ce reteta ati putea pregati cu ingredientul secret?

IMPORTANT! 

– Trebuie sa fii logat pentru a participa la concurs. Daca nu ai cont, creeaza-ti unul aici sau te poti loga cu unul din conturile tale de pe retelele de socializare sau alte siteuri AICI.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

5.a. Vor fi desemnati 15 castigatori zilnici prin tragere la sorti dintre toate persoanele care au raspuns printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea: Ce reteta ati putea pregati cu ingredientul secret? 3 castigatori saptamanali si 40 de castigatori finali, prin tragere la sorti.  

5.b. Numele castigatoare vor fi anuntate pana pe data de 6 iunie 2012 pe site-ul eCuisine.ro, in pagina de concurs si pe pagina de facebook www.facebook.com/La.Bunataturi.

6. PREMII

6.a. Vor fi acordate 15 premii, fiecare premiu constand in cate ingredientul zilei. 3 premii constand intr-un cos care va cuprinde toate ingredientele saptamanii, si 40 de invitatii la o seara de degustare cu surprize.

6.b. Valoarea totala a premiilor este de 800 lei.
6.c. Fiecare castigator va primi un e-mail de notificare din partea redactiei eCuisine.ro, in perioada 5-7 iunie   2012.
6.d. Pana in 10 iunie 2012, persoanele castigatoare trebuie sa comunice redactiei eCuisine.ro adresa completa la care sa le fie expediat premiul.
6.e. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.
6.f. Premiile vor fi ridicate de castigatori din magazinul La Bunataturi, Calea Dorobantilor 29, Sector 1, Bucuresti.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
7.a. Sanoma Hearst Romania nu detine si nu va face uz de detaliile legate de modalitatea de expediere a premiilor.
7.b. Premiile vor fi expediate pana cel tarziu in data de 10 iunie 2012 de catre organizatorul concursului: S.C. Workers at Work S.R.L.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs pana pe data de 6 iunie 2012. Apoi, castigatorii vor primi individual un e-mail din partea redactiei pentru a fi informati despre cum vor intra in posesia premiului.
ATENTIE! Daca datele trecute in contul eCuisine.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap.
VIII. Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web
https://www.ecuisine.ro/ghid-ecuisine/concursuri#main. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, etaj 4, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
•    sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
•    sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
•    sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE 

Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Imaginile premiilor sunt cu valoare informativa.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a semnala in pagina de concurs ca exista modificari la regulament si de a face trimitere catre regulamentul modificat.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, etaj 4, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE