Restaurantul Elisabeta, locație inspirată din realitatea socială și culinară interbelică

Restaurant Elisabeta, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, numărul 45, a fost inaugurat oficial vineri seară printr-un eveniment special în cadrul căruia atmosfera și spiritul de petrecere al Bucurestiului interbelic au dat tonul serii.
elisabeta-5_mica.jpg

Cu ocazia deschiderii oficiale, invitații au putut experimenta ospitalitatea timpurilor Micului Paris, redescoperind valorile Bucureștiului interbelic. Atmosfera perioadei de glorie a capitalei a fost pusă în valoare de elemente caracteristice acelei perioade prin programul special oferit invitaților. Seara a fost deschisă de catre invitatul special, istoricul Adrian Majuru care a realizat o incursiune în viața sociala a Bucureștiului de odinioară. Apoi, cei invitați au putut să se delecteze cu recitalul de poezie omagial Carmen Sylva fiind urmat de o demostrație de dansuri în ritmuri de foxtrot, charleston și tango. Seara a prins contur prin momentul muzical de excepție semnat Izabela Barbu & Band.

Printre cei 150 de invitați la evenimentul de lansare al Restaurantului Elisabeta au participat nume consacrate din domeniul teatrului precum Maria Buza, Silviu Biris, Crina Matei dar și personalitați din viața politică cum ar fi domnul Vadim Tudor sau Dan Matei Agathon.

Cei prezenți la eveniment au putut gusta din preparatele Restaurantului Elisabeta, meniu ce include bucate romanești, influențele interbelice regăsindu-se in preparatele franțuzești populare acelei perioade.

Facebook Comments

Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE