Riserva del Presidente – Homer a numit in „Odiseea” uleiul de masline “aurul lichid”

Text
ADVERTORIAL
Uleiul de masline extravirgin “Riserva del Presidente” este produs dintr-o selectie speciala 100% italiana.
ulei.jpg

Gust lejer

Are un gust special, dulce fructat cu note de iarba proaspat cosita, masline coapte si anghinare, respira prospetime si doar catre final o nota piperata.

Gustul dulce este bine echilibrat, aromat si rafinat, originea lui provenind dintr-o selectie de masline extra, 100% italiene.

Culoare deosebita

Culoarea sa este galben-auriu cu reflexii verzi. Are o aciditate scazuta ce o pastreaza timp indelungat datorita continutului sau bogat in poliphéroli.

Selectie speciala

Este un produs special realizat pentru ocazia celei de-a 70-a aniversari a Companiei Pietro Coricelli.

De ce este recomandat uleiul de masline?

Uleiul de masline extra virgin este recomandat si din motive terapeutice. Este bogat in grasimi monosaturate, antioxidanti si vitamina E. Acesta este un „suc” natural care pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului.

Uleiul de masline este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat dupa stoarcerea fructelor. Beneficiile importante pe care le are uleiul de masline constau in faptul ca acesta este bogat in acizi grasi monosaturati si antioxidanti. Studiile au aratat ca acest ulei ofera o protectie importanta impotriva bolilor de inima prin controlul pe care il are asupra colesterolului rau si mareste cantitatea de colesterol bun din organism. Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acizi monosaturati, in special, acid oleic.

Uleiul de masline este tolerat foarte bine de catre stomac. De fapt, el are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.

Uleiul de masline Pietro Coricelli are o istorie tipic italiana. Firma a luat nastere in 1939 in Spoleto – inima Umbriei si inca mai poarta cu ea traditie, parfum si arome intense dar in acelasi timp competenta, profesionalism si tehnici fundamentale in Arta producerii uleiului de masline italian.

Facebook Comments

Admin

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE