Rondele de ceapa cu file de vita si orez cu ierburi

1. Prajiti vita pentru 20 de minute, in ulei, intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti. Tineti la cald.

2. Incalziti putin ulei intr-o tigaie. Dati rondelele de ceapa prin faina, scuturand excesul, apoi prajiti-le pana devin crocante. Lasati-le la scurs pe un servet de bucatarie.

3. Fierbeti orezul conform intructiunilor de pe pachet si, inainte sa fie absorbita toata apa, adaugati ierburile si amestecati folosind o furculita.

3. Folosind un inel de aluminiu pentru patiserie, puneti orezul in centrul farfuriei. Indepartati usor inelul.

4. Pentru sosul balsamic: Incalziti untul si otetul balsamic intr-o tigaie si amestecati pana se ingroasa.

5. Puneti friptura de vita peste orez, apoi asezati rondele de ceapa. Cu o lingura, turnati putin otet balsamic, apoi decorati cu arpagic.

Poza principala

h_00757678_mica.jpg

200 g muschi file de vita
ulei
3 cepe, taiate rondele
125 g faina
ulei de masline
sare si piper negru
250 g orez
30 g patrunjel, tocat
o mana de coriandru, tocat
o mana de marar, tocat
2 fire de ceapa verde, tocate
10 g unt
180 ml otet balsamic

Suna foarte bine, dar daca ne mai uitam si cum arata…..minunat! Este o reteta cu care nu dai gres niciodata, indiferent de ocazie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE