Ruj. Mascara. Fashion. Music. 8 Martie la Epoque

De 8 Martie, Epoque a pregatit o seara extravaganta pentru sarbatorirea minunatelor femei care ne coloreaza viata.
epoque_8_martie_cu_meniu.jpg

Si fiindca FASHION este cuvantul cheie, v-am pregatit o prezentare exclusiva de moda, un meniu sofisticat va fi special elaborat pentru aceasta ocazie, cadouri elegante asteapta sa fie daruite doamnelor ce ne vor pasi pragul, iar muzica live va desfata fiecare ureche.

Va invitam sa lasati urme de ruj pe paharele de sampanie si sa petreceti 8 Martie la Epoque, incepand cu orele 14.00 si pana seara tarziu, la Bistro.

Maestrul nostru bucatar a pregatit un meniu dedicat evenimentului, „Menu 8 Martie Degustation”:

Amuse bouche de Saison
Crème brulee au foie gras, poivre de Sichuan
Ravioli de crevettes black tiger, salsifis et gingembre
Daurade royale, chou braise au gingembre, beurre orange et carotte

Souffle au chocolat, mango confiate

Desigur, puteti explora si “Meniul Martisor a la Carte”. Meniul Bistro Epoque poarta semnatura lui Guy Martin, renumitul maestru bucatar al restaurantului de doua stele Michelin ‘’Le Grand Vefour’’ din Paris si este realizat de Arnaud Dunand, Executive Chef.

Votre joie de vivre est notre profession!

Mai multe detalii despre BISTRO EPOQUE, puteti afla AICI.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE