Rulada-aperitiv

Alege spanacul, spala-l si pune-l la fiert in apa cu sare. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in unt topit.

Adauga spanacul scurs bine de apa. Da-l in cateva clocote si lasa-l sa se racoreasca putin.

Incorporeaza cascavalul ras, branza zdrobita si ouale batute cu smantana, sare si piper si un varf de lingurita cu nucsoara. Asaza foaia de aluat pe masa presarata cu putina faina. Daca e prea mare, tai-o in doua.

Intinde amestecul de spanac, din loc in loc asaza ouale fierte si ruleaza cu grija.

Unge cu galbenus batut si coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute.

Revista FEMEIA.

Poza principala

rulada_aperitiv_400.jpg

250 g aluat fraged
2 cepe
70 g unt
500 g spanac
2 oua
1 galbenus
4-5 oua fierte
150 g cascaval
100 g branza telemea
200 g smantana
nucsoara
sare, piper

Un aperitiv extrem de gustos cu spanac, pe care il poti pregati oricand.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE