Ruladă cu afumătură

1. Taie carnea de porc pe lungime și bate puţin.

2. Pentru umplutură, călește ceapa cu ciupercile tăiate, sare, piper și mărar tocat. Când compoziţia s-a răcit, pune oul bătut, cârnăciorii, costiţa afumată tăiată cubuleţe și cașcavalul ras.

3. Întinde amestecul peste carne. Rulează și prinde cu scobitori. Din loc în loc, îmbracă rulada cu carne în fâșii de slăninuță sau bacon.

4. Leagă apoi cu sfoară și așaz-o într-o tavă. Stropește cu ulei și vin și lasă la cuptor 40 de minute.

5. Adaugă ciupercile, ceapa și morcovul. Lasă rulada cu afumatura la cuptor până când legumele sunt pătrunse bine și carnea e fragedă.

 

Friptură de porc aromată

Poza principala

rulada_cu_afumatura_mica.jpg

400 g pulpă de porc

1 morcov

3 cepe

300 g ciuperci

150 g slăninuță/bacon

200 ml vin

 

Pentru umplutură:

150 g ciuperci

150 g cârnaţi

100 g costiţă afumată

100 g caşcaval

100 g ceapă

1 ou

1 legătură de mărar

ulei

sare

piper

 

Rulada de porc cu legume

Gust senzațional, rulada cu afumatura este ideală pentru un prânz în familie.
Numar de portii
4
Calorii
380
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE