RULADA CU BUDINCA DE BANANE

Prepară 500g budincă de banane în condiţii casnice, adaugăm stafidele şi după ce se răceşte o dai la frigider. Fierbi laptele împreună cu margarină şi putină sare. Adaugă faină şi amestecă bine până se obţine un aluat omogen. Iei vasul de pe foc, laşi compoziţia să se răcească şi incorporezi treptat gălbenuşurile, şi spuma de albuşuri. Într-o tavă de 25x35cm, în prealabil tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei, întinzi jumătate din compoziţie şi o coci timp de 20 minute, la foc mediu. La fel coci cealaltă jumătate. Rastoarnă fiecare blat pe un servet umed şi îndepartează hârtia de copt şi rulează blatul împreună cu şervetul. Derulează blaturile, aseaza-le pe foile de plastic.Le ungi cu budincă si le rulezi strans. Deasupra presari cocos. Introduci rulada în frigider până a doua zi, când se taie felii si pot fi servite.
500ml lapte, 7 ouă, 250 g margarină, 6 linguri faină, 2 linguri ulei pentru tavă, 500g budincă de banane preparată în condiţii casnice, 100g stafide, 50 g cocos pentru ornat.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE