Ruladă de bezea cu mascarpone

1.Pentru bezea, bate cu mixerul albuşurile până se întăresc. Adaugă jumătate din cantiatea de zahăr şi bate până albuşurile capătă luciu.
 
2.Adaugă zahărul rămas şi amidonul şi amestecă. Toarnă compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace 45 de minute până bezeaua s-a întărit la suprafaţă. Lasă să se răcească cel puţin o oră.
 
3.Pentru umplutură, bate mascarpone până devine spumă, adaugă zahărul, lichiorul şi coaja de lămâie. Încorporează căpşunele tăiate cubuleţe.
 
4.Împarte umplutura pe suprafaţa bezelei şi ruleaz-o cu ajutorul hârtiei de copt. Pune rulada de bezea  cu mascarpone la rece şi taie înainte de a o servi.

Tarte cu bezea si lamaie

Placinta cu lamaie si bezea

Poza principala

rulada_de_bezea_cu_mascarpone_mica.jpg

Pentru bezea
    5 albuşuri
    150 g zahăr tos
    1 lingură amidon
    zahăr pudră
Pentru umplutura
    250 g mascarpone
    2 linguri cu zahăr pudră
    1-2 lingură cu lichior de cireșe
    1 coajă de lămâie
    250 g capşuni

Dacă-ţi propui să dai gata câţiva invitaţi cu minunăţiile tale culinare, cu aceasta rulada de bezea sigur vei reuşi!
Numar de portii
6
Calorii
240
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE