Rulada de capsune si migdale

1. Bateti albusurile cu un praf de sare pana se intaresc. Adaugati apoi doua linguri de zahar tos si bateti din nou. Lasati deoparte.

2. Frecati spuma galbenusurile cu restul de zahar. Adaugati migdalele si albusurile batute. Amestecati cu miscari de sus in jos pentru a nu pierde aerul din spuma Turnati totul in tava, nivelati si coaceti 12 minute sau pana cand aluatul incepe sa se desprinda de pe margini.

3. Puneti un prosop curat pe suprafata de lucru, o bucata de hartie de pergament deasupra si presarati putin zahar tos. Rasturnati foaia coapta pe hartia de pergament. Puneti inca o foaie de hartie de pergament peste aluat. Rulati aluatul cu foaia de hartie inauntru. Lasati sa se raceasca.

4. Bateti frisca cu zaharul, adaugati capsunele taiate si intinde compozita pe foaia de rulada, unsa in prealabil cu un strat fin de gem. Rulati cu atentie, presarati-o cu zahar tos, fulgi de migdale, apoi zahar pudra.

Poza principala

rexfeatures_628170c_mica.jpg

5 oua, separate
100 g zahar tos
100 g migdale pisate
un praf de sare
Pentru umplutura:
2 linguri gem de capsune
3 linguri zahar pudra
300 ml frisca
200 g capsune, taiate
3 linguri fulgi de migdale, rumeniti

O rulada de vara acrisoara si delicioasa.
Numar de portii
8-10
Calorii
355
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE