Ruladă de ciocolată cu fructe

1.Topeşte 100 g de ciocolată şi freacă gălbenuşurile cu zahărul până devin spumoase şi se deschid la culoare.
 
2.Adaugă crema de gălbenuşuri în ciocolata topită, apoi pune şi făina cernută. Separat, bate spumă albuşurile şi încorporează-le în compoziţia de ciocolată.
 
3.Toarn-o pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, nivelează uşor şi dă la cuptor pentru 15-20 de minute sau până pandişpanul cu ciocolata a crescut şi e ferm la atingere.
 
4.Scoate din cuptor şi rulează blatul de cacao cu ajutorul hârtiei de copt. Lasă aceasta rulada pufoasa de ciocolata să se răcească. Între timp, taie cubuleţe piersica (dacă foloseşti fruct din compot, ai grijă să să-l scurgi bine de suc). Bate frişca spumă.
 
5.Adaugă alcoolul, amestecă uşor. Toarnă frişca peste blatul răcit, nivelează şi presară deasupra cubuleţele de piersică. Rulează, pudrează cu zahăr şi dă rulada de ciocolata cu fructe la rece măcar o oră.

Tort cu branza si ciocolata

Poza principala

rulada_de_ciocolata_cu_fructe_mica.jpg

150 g ciocolată
4 ouă
100 g zahăr tos
60 g făină
1 piersici
150 ml frişcă
1 lingură lichior de piersici
zahăr pudră

Când se anunţă musafiri si nu mai ai prea mult timp la dispoziţie, încearcă reţeta de ruladă de cicolată cu fructe.
Numar de portii
8
Calorii
300
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE