Uncategorized

Rulada de curcan cu busuioc si parmezan

1. Imprastie feliile de curcan si asezoneaza-le cu sare si piper. Presara patrunjelul tocat, busuiocul si rosiile deshidratate. Acopera cu felii de parmezan si ruleaza feliile de curcan. Inveleste ruladele cu folie de aluminiu.

2. Pune supa pe foc si asteapta sa dea in clocot, adauga ruladele si lasa la fiert timp de 10 minute.

3. Curata si taie marunt ceapa si caleste-o fara sa prinda culoare. Adauga usturoiul si rosiile taiate si lasa amestecul la fiert timp de 5-10 minute. Asezoneaza cu cimbru, sare si piper.

4. Taie ruladele in felii subtiri si serveste-le cu sos de rosii si paste fierte.

Poza principala

rulada_de_curcan.jpg

500g de piept de curcan, feliat subtire
sare si piper
4 linguri patrunjel tocat
3 linguri de busuioc proaspat tocat
6 rosii deshidratate
1 bucata mica de parmezan
400ml de supa de pui
Sos
1 ceapa
2 linguri de ulei
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 conserva de rosii taiate
1 fir de cimbru proaspat
sare si piper

Aceasta mancare poate fi servita si rece, cu salata verde si dressing de smantana.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE