Uncategorized

Ruladă de curcan cu mazăre a la Italia

1. Pentru garnitură, călește mazărea în unt, împreună cu ciupercile tăiate și cu un vârf de cuțit de zahăr. Adaugă orezul, pătrunjelul tocat, sarea, zeama de lămâie. Amestecă totul. 

2. Taie pieptul de curcan în bucăți de aceeași dimensiune (cca. 8 bucăți). Bate ușor, așază pe carne ardeiul tăiat cubulețe și mazărea. Rulează fiecare bucată Și leagă cu o sfoară.

3. Prăjește ruladele pe toate părțile timp de 10 minute. Stropește cu apă și lasă pe foc alte 10 minute. Servește rulada de curcan cu garnitura de legume și salata de fetică și ridichi. 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sfat: Combinația de ardei și mazăre poate fi îmbunătățită și cu alte legume. Pentru un gust mai bogat, poți umple rulada de curcan și cu porumb, fasole verde, vânătă (fiartă, în prealabil) și morcov.

 

Rulouri spaniole de vită

Poza principala

rulada_curcan_mica.jpg

50 g fetică (limba mielului)/valeriana 

1 legătură de ridichi 

 

Pentru rulouri:

600 g piept de curcan

1 ardei gras

80 g mazăre congelată

3 linguri de ulei

 

Pentru garnitură:

250 g mazăre congelată

200 g orez 

200 g ciuperci

80 g unt 

1 legătură de pătrunjel verde

zeama de la o lămâie

sare

zahăr

 

Rulouri de pui cu sos de smântână

 

Iată o idee de prânz elegant și sănătos cu rulada de curcan, numai bun de luat și la pachet la birou!
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE