Ruladă de miel cu spanac

1.Fierbe orezul, călește ceapa, pune ficăţeii la înăbușit. Când sunt gata, dă ficăţeii prin mașina de tocat și amestecă-i cu ceapa, orezul, carnea tocată și două ouă. 

2.Pe celelalte, fierbe-le tari. Amestecă tocătura cu mâna ca să se omogenizeze. La sfârșit, adaugă sare, mentă și piper măcinat și omogenizează din nou. Lasă tocătura la frigider 20 de minute. 

3.Întinde-o apoi pe o bucată de folie de plastic, ca pe o foaie de 1-2 cm grosime. Întinde și spanacul, dar nu până în margine, și pune în mijloc cele două ouă fierte și curăţate. 

4.Unge cu grăsime o formă de chec. Rulează carnea cu ajutorul foliei, pune-o în forma de chec și bag-o în cuptorul încins, la foc potrivit, pentru 35-40 de minute.

 

Ouă în aspic

Poza principala

rulada_de_miel_cu_spanac__fotolia_38710091_subscription_xxl.jpg_c_photoanatomy_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g carne tocată de miel

200 g ficăţei

300 g piure de spanac

100 g orez

4 ouă

1 ceapă

mentă tocată

 

Pulpă de miel cu rozmarin

Drobul este vedeta pe masa de Paste. Dar nici rulada de miel cu spanac nu e de lepădat.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE